ДОБРЕ ДОШЛИ В Е-ДОМ ВИРТУАЛНИЯТ ДОМОУПРАВИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

Тук ще намерите събрани на едно място, удобни решения и нови възможности за on-line управление и поддръжка на Етажната Ви Собственост. Самостоятелно или с помощта на професионалнални домоуправители, с е-Дом™ ще подобрите съжителството си.
Ако сте собственик или обитател на жилище, е-Дом™ ще Ви спести разходи, ще помогне да общувате по-лесно със съседите си, ще Ви улесни при поемането на ангажименти към входа си и ще позволи да следите цялата му финансова и документална дейност.
Ако сте домоуправител, с е-Дом™ ще може да спестите време и усилия благодарение на лесното водене на финансовите дела на входа, на бързото създаване и съхранение на документи видими от всички съседи, на форума за провеждане на виртуални събрания и на електронната домова книга.Тук ще намерите и най-добрите условия за пълния спектър от професионални услуги за поддръжка.
Ако сте фирма за управление или професионален домоуправител с е-Дом™ ще можете да унифицирате услугите към клиентите си, да ползвате един надежден ресурс за съхранение на документацията на сградите, които управлявате, както и да предложите на клиентите си пълен набор от инструменти за комуникация и управление .

ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ОБИТАТЕЛИ НА ЖИЛИЩА
Намалява разходите за управление. Спестява време за решаване на общите проблеми.
Улеснява общуването между съседите, чрез форум на Етажната Собственост и спестява време за трудно осъществимите събрания във входа.
Дава възможност за контрол на финансовите средства на Етажната Собственост.
още...

ЗА ДОМОУПРАВИТЕЛИ И ФИРМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ
Дава възможност за on-line регистрация и поддържане на електронна домова книга на Етажната Собственост, включително за "пасивните съседи" (възрастни, отсъстващи или без интернет).
Позволява лесно водене на сметките на Етажната Собственост чрез специализираният модул "Бюджет". Бързо разпределяне и разпращане на общите задължения на живущите.
Осигурява ефективна комуникация с живущите - изпращане на съобщения, покани за плащане, събиране на мнения по актуални проблеми и др.
още...
Виж демо акаунт
v0.6.2 © 2011-2012 e-dom.bg. Всички права запазени | разработен от Sirma Solutions Контакти | Общи условия | GDPR | Тарифи